how i howl

Ik ben een creatieve geest, altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijzelf en anderen te inspireren. Als een gepassioneerde workaholic en levensgenieter zoek ik voortdurend naar manieren om het leven op mijn eigen unieke manier te ervaren en begrijpen.

Mijn roedel woont in het pittoreske Herdersem, waar ik al op jonge leeftijd een diepe liefde ontwikkelde voor mijn geboortedorp en de prachtige natuur om me heen. Maar het leven bracht ook uitdagingen met zich mee, waaronder een gevecht met mijn innerlijke demonen. Maar ik liet me niet klein krijgen. Met de moed als een echte wolf stond ik op en ging ik door.

Mijn passie voor technologie en creativiteit bracht me naar een wereld waar ik mijn eigen weg kon banen. Ik wilde een wereld creëren waarin ik anderen kon gidsen naar groei. Laten we creëren, ontdekken, groeien maar vooral er ook van genieten.

Ik ben Steven De Wolf.
Mijn sprookje start niet met ‘er was eens’, want ik richt mijn blik op de toekomst.
Er is en er zal zijn.

Liefde voor design

Vanuit mijn liefde voor design richtte ik De Witte Wolf op; een bureau voor webdesign waar elke klant uniek is. Door steevast te streven naar een optimale strategie en het ontwerpen van sterke logo’s, kon ik er doorheen de jaren rekenen op heel wat tevreden klanten.

In 2021 werd De Witte Wolf overgenomen door Conversal waar ik actief blijf als Digital Solution Manager & partner. Ik ben er verantwoordelijk voor het uitstippelen van een strategisch traject bij aanvang van een nieuw project. Dat stelt me in staat het grotere plaatje te ontdekken waardoor ik actief kan meedenken met de klant. Ik breng de uitdagingen, verwachtingen en ambities in kaart en op basis van diverse analyses begeleid ik de klant richting meer digitale groei.

Daarnaast werk ik als freelance designer aan (re)brandings van bedrijven, gaande van het ontwerpen van verfrissende logo’s tot het creëren van een volledig nieuwe huisstijl. Hiervoor stel ik een traject samen en begeleid ik klanten via workshops. Ik streef ernaar om de identiteit van een onderneming, ongeacht de omvang, écht tot uiting te laten komen.

Met WolfPrint zetten we onze klauwen in de offline zichtbaarheid van jouw bedrijf. We maken onze grafische designs tastbaar via meer dan 1.000 verschillende producten die je eenvoudig online kan bestellen aan zeer scherpe prijzen.

Liefde voor natuur

Voor een bezige bij die klanten online helpt openbloeien, is de natuur nooit veraf. Er is zoveel schoonheid om ons heen en daar willen we als gezin ten volle van genieten. Ik sta erop om ook iets terug te geven en leid daarom het initiatief om jaarlijks met de lokale scholen zwerfvuil te ruimen. In het weekend kom ik helemaal tot rust aan de waterkant tijdens het vissen.

Liefde voor vriendschap

Ik hou ervan om webdesign te bekijken als een verhaal dat we samen schrijven. Het is mijn overtuiging dat die vriendschappelijke aanpak leidt tot meer succes en meer waarde.
Vanuit die filosofie neem ik het ook als voorzitter van de ondernemersvereniging MOED! in Herdersem en als voorzitter van LOV Unizo Aalst op voor onze lokale ondernemers, want ik geloof dat we samen sterker zijn.

 

Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is.
Zo gaat het ook met De Wolf.
This is how I howl.