how i howl

Het eerste gehuil weerklonk in 1985, toen in een volks gezin te Herdersem een jongen werd geboren die Steven De Wolf zou genoemd worden. Tijdens een zorgeloze jeugd, groeide de liefde voor zijn geboortedorp en de natuur er met de jaren.

Tot er op z’n 16e donkere wolken samenpakten boven Herdersem en Steven zijn boze wolf leerde kennen, ter hoogte van de rug. Als een dappere krijger kruiste Steven er de degens mee. Een gevecht dat sporen naliet, maar hem niet op de knieën dwong.

Die boze wolf kon Steven er niet van weerhouden zijn grote passie te ontplooien. Vastberaden zou hij een wereld creëren waarin hij de weg naar huis terugvindt via cookies in plaats van koekjeskruimels en waar kleine duimpjes blauw kleuren. De Wolf uit Herdersem, die als een herder anderen zou gidsen naar groei.

Het geluk, gehuld in gouden lokken, lachte hem enkele jaren later opnieuw toe : hij zou Marrigje ontmoeten en haar hart veroveren nadat hij het zijne bij de eerste aanblik al had verloren. Ze zouden wat later in het huwelijksbootje treden en met Rune en Millie hun roedel met twee welpjes uitbreiden.

Ik ben Steven De Wolf.
Mijn sprookje start niet met ‘er was eens’, want ik richt mijn blik op de toekomst.
Er is en er zal zijn.

Liefde voor design

Vanuit mijn liefde voor design richtte ik De Witte Wolf op; een bureau voor webdesign waar elke klant uniek is. Door steevast te streven naar een optimale strategie en het ontwerpen van sterke logo’s, kon ik er doorheen de jaren rekenen op heel wat tevreden klanten.

In 2021 werd De Witte Wolf overgenomen door Conversal waar ik actief blijf als Digital Solution Manager. Ik ben er verantwoordelijk voor het uitstippelen van een strategisch traject bij aanvang van een nieuw project. Dat stelt me in staat het grotere plaatje te ontdekken waardoor ik actief kan meedenken met de klant. Ik breng de uitdagingen, verwachtingen en ambities in kaart en op basis van diverse analyses begeleid ik de klant richting meer digitale groei.

Daarnaast werk ik als freelance designer aan (re)brandings van bedrijven, gaande van het ontwerpen van verfrissende logo’s tot het creëren van een volledig nieuwe huisstijl. Hiervoor stel ik een traject samen en begeleid ik klanten via workshops. Ik streef ernaar om de identiteit van een onderneming, ongeacht de omvang, écht tot uiting te laten komen.

Met WolfPrint zetten we onze klauwen in de offline zichtbaarheid van jouw bedrijf. We maken onze grafische designs tastbaar via meer dan 1.000 verschillende producten die je eenvoudig online kan bestellen aan zeer scherpe prijzen.

Liefde voor natuur

Voor een bezige bij die klanten online helpt openbloeien, is de natuur nooit veraf. Er is zoveel schoonheid om ons heen en daar willen we als gezin ten volle van genieten. Ik sta erop om ook iets terug te geven en leid daarom het initiatief om jaarlijks met de lokale scholen zwerfvuil te ruimen. In het weekend kom ik helemaal tot rust aan de waterkant tijdens het vissen.

Liefde voor vriendschap

Ik hou ervan om webdesign te bekijken als een verhaal dat we samen schrijven. Het is mijn overtuiging dat die vriendschappelijke aanpak leidt tot meer succes en meer waarde.
Vanuit die filosofie neem ik het ook als voorzitter van de ondernemersvereniging MOED! in Herdersem en als bestuurslid van LOV Unizo Aalst op voor onze lokale ondernemers, want ik geloof dat we samen sterker zijn.

 

Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is.
Zo gaat het ook met De Wolf.
This is how I howl.